lejebetinglser

www.Sommerhusabc.dk                

Billeder

Soverum

Stue 

Køkken

Familierum 

SPA

Spiseplads

 

Asserbo / Liseleje : Super lækkert Norsk Fjeldhus bygget i fuldtømmer på 2200 m2 stor børnevenlig naturgrund med masser af plads til at lege for både børn og voksne.

Huset er på 175 m2 med 4 værelser heraf 2 med dobbeltseng og et med køjesenge samt 1 familierum med dobbeltseng og køjeseng i alt i hus 10 sovepladser. Der er i huset 2 opholdsrum, et med TV, sofagruppe og spiseplads i forbindelse med køkken og et med bl.a. bordtennis og sidepladser til de lidt mere støjende aktiviteter.

Badeværelser :  1 med SPA  sauna og brus. 1 med Toilet og brus, samt et toilet med håndvask.

Der er i huset alle de faciliteter som kan forventes i en moderne feriebolig i denne klasse.  Huset udlejes som privatsommerhusudlejning.

Feriehuset er utroligt hyggeligt indrettet og her kan man virkelig nyde ferielivet i fred og ro. Huset ligger 75 m fra Arresø og tæt på ligger badestranden i Liseleje og Tisvilde Hegn, hvor man kan nyde den pragtfulde natur i skoven. Når man er hjemme i huset kan man nyde solen på terrassen og dyrelivet på  naturgrunden, hvor man skal være uheldig hvis man ikke ser rådyr og egern mens man er der.

På grunden er der gynger, sandkasse, rutchebane, Legehus, div huler, petanqebane og bålplads. Der er ikke langt til områdets største købmand som har åbent alle årets dage. Er det større indkøb kan byturen gå til Frederiksværk eller Tisvildeleje hvor man kan nyde de hyggelige bymiljøer som er begge steder. Er man til golf er der ikke langt til den traditionsrige Asserbo Golfklub med en af Danmarks smukkeste golfbaner. En smuttur til København kan gøres på 45 min. Nordsjællands mange seværdigheder nås på kort tid.

Obligatorisk rengøring   kr.        600,00

Strøm                              kr.       2,50/kwt

Vand                               kr.      100,00/m3

Depositum              fra    kr.       2000,00   

Weekend udlejning fra    kr.       2200,00

Kontakt info:

Tlf  :  +45 27680768 / +45 28839998

Køjerum

Klik for flere strandbilleder fra Liseleje strand.

Opholdsrum med bordtennis

Opholdsrum med bordtennis

Sauna

Sommerhusbeskrivelse.